! Без рубрикиBelirli özellikler mobil istemciler tanınmış kulüpler para için oynarken » Bisanayi Blog

30 Eylül 2024by bisanayiBlog0

Basamaklı makaralar oyun emülatörleri Başarıbet ve parametreler

Herkes, kumar kuruluşunda oynayan çevrimiçi slotlar , biliyor böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi şunları içeriyor: aynı oyun oynanışı.Kazanan dizi yeni semboller edinmek ek ödül bir tur. Geleneksel basari bet ver oyuncu bir şans bir kazanma kombinasyonu her turda. O etkinleştirir tur ve bekler benzer semboller ödeme hatları. Simülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, verme ziyaretçi şans yardımcı ücretsiz hediye için. Şöyle gidiyor:

  • Sonra yuvarlak oluşturulur kazanan kombinasyon.
  • Semboller bir kazanan kombinasyon kaybolma (veya dağılım) ve boş alanlar atmak.
  • Bu boş konumlar görünme veya (düşme) yeni resimler.
  • Müşteri kazançları alır eğer böyle ek olarak form kârlı bir kombinasyon birbirinizle veya oyun alanı üzerindeki diğer piktogramlar ile.

Bu mekanizma kazanan kombinasyonlar kazanana kadar yürütülür ödeme hatlarında inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm seçenekler iş aynı. İlk ve modernize edilmiş bu sınıftaki oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , yaratıldı NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Yaygınlık nedenleri kademeli slotlar Basaribet

Oyuncular artık gerekli değil ilkel döndür makaralar ve eşleşme için bekleyin ödül sağlanan ödeme hatlarından biri.Daha dinamik süreç ve büyüleyici 3D animasyon öğeleri ve bitirme algoritmalar emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels tamamen bu istekleri karşılıyor. Gelişen başarılı diziler ve bu yeni simgelerle bir gecede dikkat çekmek ve alevlendirmek duygusal bileşen.Özellikle çığlardan biri yardıma katkıda bulunacaksa büyük kazanma.

Basamaklı makaralar yardım sahip birden fazla ödül. görünür karlı kombinasyonlar arka arkaya birkaç kez ödül yaratabilir çok büyük miktar. Bireysel şirketler ekle ek katsayılar hangi maksimum artır ödül.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Kademeli sıklıkla etkisi yoktur RTP çevrimiçi slotlar. Bir şans var etkinleştir sanal makineler ile artan teorik getiri düzeyi (daha büyük 97 %) veya nispeten büyük değil (daha az %94). Bağlantı yok düşme piktogramlar ve miktar teorik getiri hayır.

Ek olarak, basamaklı makaralar artırma büyük bir ödül alma olasılığı. Çalışma prensibi simülatör Başarı bet bunu sırasında telafi eder temel tur. Sonuç olarak simülatörler ile kademeli mekanik genellikle dahil artan dağılım. Çünkü makaralar yetenekli geri dön her biri iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu anlamayı mümkün kılar kazanan diziler yapamayacak görünmeyecek yeterince sık. Kademeli çevrimiçi slotlar içindeki düzenlilik sıklıkla daha fazla yok %25-30.

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayımlanmayacaktır.